Uusi kaupunkitapahtuma Lohjalla: Factory by the lake

admin

Factory By The Lake – FBTL festivaali järjestetään Lohjalla upeassa tehdasmiljöössä Lohjanjärven rannalla, joka on aiemmin ollut suljettuna yleisöltä. Festivaalialue sijaitsee aivan Lohjan keskustan tuntumassa ja matkaa Helsingistä on reilu puoli tuntia. Luvassa on kaksi päivää upeita elämyksiä niin ulkona kuin sisälläkin. Itse festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Festivaalialueella on tarjolla maksutonta musiikkia, nuorisobandejä, taidetta, kulttuuria, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille. Vastaavaa keikkaa etkä näin erikoisia puitteita et siis ole vielä kokenut.

Maksuton festivaalialue

Luvassa on kaksi päivää upeita elämyksiä niin ulkona kuin sisälläkin. Itse festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Festivaalialueella on tarjolla maksutonta musiikkia, nuorisobandejä, taidetta, kulttuuria, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille.

Saara Aalto 23.8.

Monipuolinen laulaja, Saara Aalto esiintyy torstaina 23.8. Factory By The Lake Festivaaleilla Lohjalla. Tutuissa ja mukaansa tempaavissa musikaalisävelmissä solistina laulaa valloittava Saara Aalto. Konsertin jälkipuoliskolla kuultava Antonín Dvořákin yhdeksäs sinfonia “Uudesta maailmasta” tekee vaikutuksen niin kokeneeseen kuin ensikertalaiseen konserttikävijään.

Jukka Untamala toimii kapellimestarina, ja Lohjan kaupunginorkesteri säestää Aaltoa. Tämä konsertti tulee olemaan ihana, tunnelmallinen, romanttinen ja unohtumaton, joten varmista paikkasi heti, jotta mahdut mukaan!

Anssi Kela 24.8.

Anssi Kela esiintyy perjantaina 24.8. Factory By The Lake -festivaaleilla. Nummela -klassikkoalbumi ja monet listahitit tekevät illasta unohtumattoman. Tuttujen hittien lisäksi lavalla kuullaan myös Lohjan kaupunginorkesteri, jonka sovitukset tuovat uusia ulottuvuuksia Kelan musiikkiin.

Poikkeuksellinen kokoonpano ja taianomainen miljöö takaavat keikan, jota et ole kokenut aiemmin. Keikkaliput ovat nyt myynnissä, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi!

Cledos 24.8.2024

Cledos esiintyy lauantaina 24.8.2024 Factory By The Lake -festivaaleilla. Tämä multiplatinaa striimannut rap-artisti tunnetaan karismaattisesta ja räjähtävästä lavaesiintymisestään. Cledos tarjoaa laajan tuotantonsa eri genrejä ja energisen esityksen, joka tulee olemaan unohtumaton.

Lohjan kaupunginorkesteri on mukana järjestämässä keikkaa, mutta Cledos esiintyy ilman orkesteria. Keikka järjestetään upeassa tehdashallissa, joka jo itsessään takaa erityisen illan. Varaa lippusi nyt!

Perjantain ohjelma 23.8.

 • klo 17.00-19.00: Ulkolavalla The Voice Of Finlandista tuttu Marko Turunen, vapaa pääsy
 • klo 19.00-21.00: Päälavalla Saara Aalto – musikaaleista uuteen maailmaan -konsertti, liput Netticketistä
 • klo 21.00-23.00: Ulkolavalla eri esiintyjiä, kuten Lohjan oma rokkikukko Tommi Fäldt

Lauantain ohjelma 24.8.

 • klo 11.00-15.00: Monipuolista ohjelmaa ja tekemistä lapsille yhteistyössä Nuori Lohja
 • klo 12.00-14.00: Päälavalla Lohjan nuorisobandien parhaimmistoa, vapaa pääsy
 • klo 15.00-16.00: Päälavalla Cledos, liput Netticketistä
 • klo 17.00-20.00: Ulkolavalla Olli Hartonen, vapaa pääsy
 • klo 20.00-22.30: Päälavalla Anssi Kela ja Lohjan kaupunginorkesteri, liput Netticketistä

Festivaalialue

Festivaalialue muodostuu Lohjan Pitkäniemen tehdasalueen upeasta miljööstä ja kauniista järviympäristöstä. Alueelta löytyy useita pieniä tapahtumapisteitä ja yksi sisätiloissa sijaitseva esiintymislava. Kävijöitä palvelevat monipuolinen ravintolatarjonta, laadukkaat anniskelupisteet sekä oheisohjelmaa tarjoavat myyntikojut.

Ruokailu ja juomat

Alueella on monipuolinen ruokatarjonta ja makumaailma ulottuu thaimaalaisesta paikallisiin grilliherkkuihin. FBTL pyrkii huomioimaan kestävän kehityksen myös tapahtuman järjestämisessä. Anniskelualueet on selkeästi rajattu ja pääset nauttimaan kattavasta paikallisesta juomavalikoimasta, joka sisältää laadukkaita viinejä, cocktaileja, paikallisia panimotuotteita ja paljon muuta.

Turvallisuus ja kierrätys

FBTL on Lohjan yksi vuoden isoimpia yleisötapahtumia. Alueella partioi järjestyksenvalvojien lisäksi myös ensiapuhenkilökuntaa. Festivaalialueella on useita kierrätyspisteitä, ja kävijöitä pyydetään lajittelemaan jätteet niille tarkoitettuihin astioihin. Alueella on tallentava kameravalvonta, ja festivaalialueella video- ja valokuvataan markkinointitarkoituksiin.

boho.fi

Vuokra-asumista Suomessa


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa