Televisio ja remontoijien unelmat

admin

Huvila ja Huussi -ohjelman vuoden 2024 kausi tarjoilee jälleen uusia ja kiinnostavia remonttikohteita. Ohjelma, joka on tunnettu mökkien ja piha-alueiden muodonmuutoksista, esittelee tänä vuonna esimerkiksi räppäri Ville Gallen mökin pihan uudistuksen, joka varmasti innostaa ja yllättää katsojia.

Ympäristöystävällisiä ratkaisuja

Ohjelmassa keskitytään myös ympäristöystävällisiin valintoihin. Kauden aikana tutustutaan esimerkiksi kierrätysteemoihin ja vanhojen rakenteiden kunnioittavaan korjaamiseen, korostaen kestävän kehityksen tärkeyttä remontointiprojekteissa.

Kausi 15. Jakso 3/12. Suoria linjoja ja selkeyttä. Pernilla Böckerman on ostanut mökin yhdessä äitinsä Riikan kanssa. Kaksikolla on hyvin tarkka maku ja selvät sävelet sen suhteen, millaisen pihan he mökilleen haluavat. Lauran suunnittelee pihalle massiivisen terassin, joka saa Pernillan haukkomaan henkeään. Kotimainen sisustusohjelma. (42′)

Viherkasvit mökillä

Viherkasvit ovat nousseet suosioon mökkimaisemissa. Ohjelmassa annetaan vinkkejä siihen, miten viherkasveja voi sovittaa osaksi mökkiympäristöä ja mitä niiden hoidossa tulee ottaa huomioon.

Kompostointi ja kierrätys

Kierrätys ja kompostointi ovat tärkeitä teemoja mökin ympäristöystävällisessä elämässä. Ohjelma tarjoaa käytännöllisiä neuvoja, kuten keittiön biojätteen kompostoinnin, joka auttaa vähentämään jätteiden kuljetuskustannuksia ja edistää kestävää elämäntapaa.

Pihan muodonmuutokset

Monet mökinomistajat haaveilevat pihansa uudistamisesta. Ohjelma esittelee esimerkkejä, joissa piha-alueet on muutettu toimivammiksi ja esteettisemmiksi, sisältäen esimerkiksi keittiöpuutarhoja ja viihtyisiä oleskelualueita.

Tulevaisuuden kohteet

Huvila ja Huussi 2024 etsii jatkuvasti uusia kohteita tuleville kausilleen. Jos olet kiinnostunut saamaan oman mökkisi remontoiduksi ohjelman kautta, voit hakea mukaan.

 Juontaja Anni Ihamäki


Anni Ihamäki on aloittanut vuoden 2024 Huvila & Huussi -ohjelman juontajana. Ihamäki, jolla on jo pitkä ura radiossa ja televisiossa, tuo uudella kaudella ohjelmaan kesäistä mökkitunnelmaa, remonttihuhkintaa ja yllättäviäkin lopputuloksia. Hänen innostuksensa mökkeilyyn ja osaaminen median parissa tuovat varmasti uutta energiaa tähän suosittuun remontti- ja sisustusohjelmaan.

Ohjelman uudella kaudella nähdään useita kiinnostavia remonttikohteita ja julkkisvieraita, kuten rap-muusikko Ville Galle ja ex-missi Lotta Hintsa. Ihamäki jakaa sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita ohjelman kulisseista, antaen esimakua ohjelman sisällöstä ja vierailijoista. Huvila & Huussi palaa ruutuihin uusin jaksoin, luvaten tuoda katsojille sekä inspiraatiota että viihdettä.

boho.fi

Vuokra-asumista Suomessa


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa