Tällaiset ovat Jussi 69:n, Tinni Wikströmin ja Mikko Vesasen asuntounelmat

admin

Julkkisten unelmien asunnot ovat tyystin erilaiset eivätkä noudata tuttua kaavaa

The 69 Eyes -yhtyeen rumpali Jussi 69, juontajapersoona Tinni Wikström ja Huvila ja huussi -ohjelman sisustussuunnittelija Mikko Vesanen valitsivat unelmiensa kodit. Lopputuloksena oli kolme aivan erilaista ratkaisua, jotka poikkesivat osin totutusta.

The 69 Eyes -yhtyeen tähtirumpali Jussi 69, juontajapersoona Tinni Wikström ja TV:stä tuttu sisustussuunnittelija Mikko Vesanen jakavat nyt, millaiset ovat heidän asuntounelmansa. He ovat valinneet nyt kaupan olevista asunnoista sellaiset, jotka vastaavat tarkimmin heidän unelmaansa.

Tuloksena oli kolme aivan erilaista asumisratkaisua.

Jussi 69 haluaa asua urbaanisti ja modernisti

The 69 Eyes -yhtyeen rumpali Jussi 69 harrastaa asuntoilmoitusten selailua etenkin niiltä alueilta, joissa hän on asunut, haluaisi asua tai asuu nyt. Siksi Jussi 69:n valinta osui Helsingin Ullanlinnaan ja siellä vuonna 1909 rakennettuun taloon, jonne remontoitiin vuonna 2021 ylellinen ja moderni kattohuoneisto.

– Mulla on paljon frendejä, jotka tykkää vanhoista romanttisista asunnoista rauhallisella alueella. Ymmärrän hyvin, mutta mä en oo se tyyppi. Pidän siitä, että kaikki on uutta, modernia ja siistiä. Pidän tilasta ja valosta, Jussi 69 kommentoi.

Hänen kotiunelma on urbaani, sillä hän haluaa asua stadissa eikä autoile. Ullanlinnan unelmakodissa piste iin päällä oli oma liukulasiovien kautta aukeava lasitettu kattoterassi.

– Sijainti on mulle tärkeää. En autoile ja haluan asua Stadissa. Tämä asunto on kompakti Stadi-kämppä, ja oma kattoterassi on ehdottomasti se dealmaker, Jussi 69 sanoo.

Jussi 69:n asuntounelma löytyy täältä.

Tinni Wikström tahtoo pois kaupungin hälystä

Juontajapersoona Tinni Wikströmin valinta osui lomakotiin, joka sijaitsee Tampereen Teiskossa Näsijärveen kuuluvan Pitkälahden rannalla. Vuonna 2015 rakennetussa talviasuttavassa vapaa-ajan asunnossa on lasiveranta, suuri katettu terassi ja 50 metriä omaa rantaa sekä kaksi saunaa, joista toinen on aivan rannassa.

– Unelmieni lomakoti on hirsimökki järven rannalla omalla rantasaunalla. Loma-asunto on mulle ihan henkireikä ja maadoittaa arjen keskellä, Wikström perustelee.

Mökin sijainti reilun kahden ja puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ei pelota.

– Tampere sijaintina on erittäin hyvä. Vastaavia kohteita on harvoin tarjolla, ja tässä kodissa on vielä kaikki valmiina. Ei tarvitse kuin asettua aloilleen ja nauttia, Wikström sanoo.

Tinni Wikströmin asuntounelma löytyy täältä.

Mikko Vesanen ihastui Ville Valon entiseen kotiin

Huvila ja huussi -ohjelmasta tutun sisustussuunnittelija Mikko Vesasen kotiunelma on Helsingin Munkkiniemessä kohoava torni, joka muistetaan laulaja Ville Valon entisenä kotina. 1800-luvulla alun perin Munkkiniemen kartanon viljavarastoksi rakennettu torni sisältää nyt asuintiloja viidessä kerroksessa. Asuntoon kuuluu myös sen ympärille levittäytyvä vehreä piha-alue.

– Itseäni on aina kiehtonut vanhat rakennukset ja kodin sijainti kantakaupungissa. Isoäitini asui myös aikoinaan samalla kadulla, jossa koti sijaitsee, ja mulla kyseiseltä alueelta tämän johdosta lapsuudesta lämpimiä muistoja, Vesanen perustelee.

Hän valitsi tornin myös ammatillisista silmin katsottuna:

– Pidän myös, miten tässä kohteessa on käyttötarkoituksen muutoksessa vanhasta viljasiilosta kodiksi kaikissa rakenteellisissa muutoksissa ja pintamateriaaleissa kunnioitettu ja ammennettu rakennuksen historiaa. Pohjaratkaisuissa jää ylempiin kerroksiin hienosti yksityisemmät tilat ja ensimmäisissä kerroksissa voisin viihdyttää ystäviä ja nauttia omasta pihasta.

Mikko Vesasen asuntounelma löytyy täältä.

64 prosenttia haluaa asua omakotitalossa

Suurin osa suomalaisista haluaa asua omakotitalossa. 64 prosenttia ihmisistä sanoo niin. Tällä hetkellä noin puolet suomalaisista asuu om11akotitalossa tai paritalossa. Ja 79 prosenttia suomalaisista haluaa asua omistusasunnossa.

– Kodin valitseminen on aina hyvin monisyinen päätös. Vaikuttavat koko, sijainti, pohjaratkaisu ja niin edelleen. Tällä hetkellä on vielä tavanomaistakin enemmän yleisiä epävarmuuksia, jotka ihmisiä asumisessa luonnollisesti mietityttävät. Silti unelmat ovat yhä muuttumattomia, Oikotie Asuntojen johtaja Anna Leinonen päättää.

Tulokset selviävät Oikotien elokuussa tekemän kyselytutkimuksen vastauksista. Kyselytutkimus toteutettiin Tori.fi:ssä, jossa käy kuukausittain noin 2,7 miljoonaa kävijää. Vastaajia oli 866, joista 55 prosenttia naisia, 42 prosenttia miehiä ja 3 prosenttia muita tai ei halunnut kertoa. Jussi 69, Tinni Wikström ja Mikko Vesanen valitsivat asuntounelmansa Oikotie Asunnot -palvelusta.

Jussi 69:n, Wikströmin ja Vesasen valinnoista suomalaiset äänestävät vielä oman suosikkinsa. Äänestys on meneillään täällä. Äänestäneiden kesken arvotaan sisustuslahjakortti.

boho.fi

Vuokra-asumista Suomessa


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa