Pienikin muutos, iso vaikutus!

admin

Luonnonläheinen sisustustyyli ja vastuulliset materiaalit saavat tänä syksynä seurakseen tekstiilejä ja yksityiskohtia, joissa on klassista bistrotunnelmaa. Elokuussa Rusta-tavaratalot täyttyvät monista uutuuksista, jotka helpottavat kodin uudistamista.

Anna kesän loistavien päivien muiston elää pitkälle syksyyn. Rustan tekstiiliuutuuksien kuviot flirttailevat ranskalaisen bistron kanssa: pikkukukat ja -ruudut näkyvät kaikessa pussilakanoista ja verhoista pöytäliinoihin ja keittiöpyyhkeisiin. Jo pelkästään keittiöön saapuu monia mielenkiintoisia uutuuksia. Keraamisessa Bistro-astiastossa on koristeellinen, aaltoileva reuna ja käsintehty fiilis. Sen voi hyvin yhdistää Elsaformin astiastoon, jonka uusi väri tällä kaudella on Dusty white.

Ajattomat luonnonmateriaalit

Kodin uudistaminen vastuullisilla materiaaleilla on helpompaa kuin koskaan. Elsaformin valikoimassa on esimerkiksi pellavasta ja BCI-sertifioidusta puuvillasta valmistettuja pussilakanasettejä, päiväpeittoja, istuintyynyjä, verhoja ja kattaustekstiilejä. Miksi et investoisi kierrätetystä polyesteristä tai puuvillasta valmistettuihin torkkupeittoihin? Matto-osastolle saapuu useita jännittäviä uutuuksia: villaa, juuttia ja uusi suosikki, kookos. FSC-sertifioitua puuta löytyy puolestaan keittiötarvikkeista sekä ripustimista ja siivousvälineistä.

Trendikkäät yksityiskohdat

Peileistä on tullut sisustusmaailman uusi suosikki. Rustan uutuuksien joukossa on kaikkea tyylikkäistä malleista, jotka sopivat erinomaisesti trendikkään peiliseinän luomiseen, aina orgaanisiin peileihin.
Lopuksi on aika päihittää hämärä, ja mikä olisikaan parempi tapa kuin valaista koti uusilla valaisimilla? Valaisinosastolla on useita tyylikkäitä ja edullisia uutuuksia. Kynttiläfaneille on saatavana paljon tuoksukynttilöitä, mutta myös klassisia kruunukynttilöitä, jotka on valmistettu 100-prosenttisesti steariinista.

Uusia kynttilälyhtyjä, maljakoita ja ruukkuja on paljon, ja niiden avulla on helppo luoda persoonallisia asetelmia edullisesti. Materiaaleissa esiin nousevat mm. rottinki, puu ja lasi. Yhdistä ne aidonnäköisiin tekokasveihin tai kuivattuihin lajikkeisiin ja kokoa omat kestävät syysasetelmat.

Uutuudet ovat saatavana Rusta-tavarataloissa elokuun aikana.


Uutisia tekniikasta, peleistä, tietokoneista yms: bittiblogi.fi – tervetuloa lukijaksemme.

Sijoittaminen säästämisen keinona

Sijoittaminen voi tuottaa huomattavasti paremman tuoton kuin perinteinen säästäminen. Tämä pätee varsinkin nykyaikana pankkien suljettua peruskäyttötilien korot – nykyään ei siis pankit enää maksa pankkitilillä makaaville rahoille korkoa, mikä tarkoittaa, että mikäli sinulla makaa rahaa pankkitililläsi, ei se ole millään tavalla inflaatiosuojattua. Sen sijaan, jos sijoittaisit varasi aktiivisesti, vaikka osakkeisiin, asuntoihin taikka rahastoihin, olisi niillä suuremmat mahdollisuudet suojata varallisuutesi kasvu myös tulevaisuudessa – luonnollisestikin sijoittamisessa on myös se toinen puoli, eli riskisijoittamisessa voi käydy, kuten monilla kävi kevään ja kesän 2022 aikana Bitcoin romahduksessa – jos ostit 50k hintaan, todennäköisesti jouduit myymään reilulla 20k hinnalla…. Osakesijoitus sen sijaan tuottaa hyvällä valinnalla sekä vuosittaisen arvonnousun, että mahdolliset yrityksen tulokseen liittyvät osingot – eli, miten sinä olet asennoitunut omaan tulevaisuuden säästämiseesi, tai sijoittamiseesi

boho.fi

Vuokra-asumista Suomessa


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Pienikin muutos, iso vaikutus!”

Vastaa