Näe kotisi uudessa valossa

admin

Niinkin yksinkertainen asia kuin valo voi muuttaa koko huoneen tunnelman. JYSKin erilaisilla valaisimilla voit luoda kodikkaan ja lämpimän tunnelman kotiisi.

Talvi on aikaa, jolloin on ihana vetäytyä kotiin ja pysytellä enemmän sisällä. Valitettavasti luonnonvaloa on vain vähän tarjolla pimeään vuodenaikaan. Jos tarvitset lisävaloa sekä luoda lisää tunnelmaa huoneeseen, on hyvä lisätä useita erilaisia valonlähteitä huoneeseen kattovalaisimien lisäksi.

Vaalea KRISTOF-lattialamppu on muotoilultaan klassinen ja pelkistetty, minkä ansiosta se sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. KRISTOF-lattialampun korkeuden ansiosta valo leviää kauniisti huoneeseen.

Retrohenkinen PATRIK-pöytävalaisin sopii käytettäväksi työpöydällä, mutta myös erinomaisesti olohuoneessa valopisteenä.

Luonnonmateriaalit ovat suosittuja myös valaisimissa

Koristeellinen ALBERT-pöytävalaisin sopii hyvin hyllyn päälle, työpöydälle tai yöpöydälle. Rottingista valmistettu valaisin antaa lämmintä valoa ja luo kauniin varjoefektin huoneeseen.

Bambusta valmistettu DANI-lattiavalaisin soveltuu erinomaisesti tuomaan lisää valoa tummiin nurkkauksiin ja pehmeää valoa alhaalta ylöspäin.

SIGVARD-riippuvalaisin on myös valmistettu bambusta. Asettamalla useita riippuvalaisimia vierekkäin ruokapöydän yläpuolelle saat huomiota herättävän huoneen keskipisteen.

Kynttilät ovat kodikkaita ja koristeellisia lisävalonlähteitä. Kun haluat maksimoida kodikkaan tunnelman, aseta LED-kynttilöitä esimerkiksi ikkunalaudalle tai hyllyille lisätunnelmaa tuomaan.

Uutta sijoitusmarkkinoilla

Oletko jo tutustunut kryptovaluuttoihin? Julkaisimme kymmenen parhaan kryptovaluutan listauksen toisella sivustollamme. Eli jos et ole tutustunut vielä aiheeseen, ehkä valojen tuotua uusia ajatuksia sisustuksen puolelle, voisit seuraavaksi lueskella uusista sijoitusmahdollisuuksista?


Muuta luettavaa muualta

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.

Monen suomalaisen taloudesta tai yrityksen toimistosta löytyy Moccamaster, mutta nykyään löytyy myös kahvikapseleita monesta taloudesta. Kapselikahveja on monta eri makua, joten löydät varmasti mieluisan kahvin itsellesi. Tutustu kapselikahvi valikoimiin kapselikahvit.fi nettisivustolla.

boho.fi

Vuokra-asumista Suomessa


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Näe kotisi uudessa valossa”

Vastaa