Kodin päivää vietetään lauantaina 8.10.

admin

Suomessa vietetään lauantaina 8.10. vuosittaista Kodin päivää. Asuntosäätiön Kotionnellisuus-tutkimuksen mukaan kodilla on keskeinen vaikutus suomalaisten onnellisuuteen.

Asuntosäätiön Kotionnellisuus-tutkimuksessa selvitettiin toista kertaa suomalaisten onnellisuuden tilaa ja kodin merkitystä siinä. Koti nostettiin toiseksi tärkeimmäksi onnellisuuden lähteeksi heti terveyden jälkeen.

”Kodin vaikutus suomalaisten onnellisuudelle on merkittävä, ja koti onkin korvaamattoman tärkeä turvasatama myös epävarmoina aikoina. Koti ansaitseekin oman juhlapäivänsä”, kertoo Asuntosäätiön viestintä- ja markkinointijohtaja Johanna Otranen.

Kodin päivää voi viettää kotoilemalla itselleen mieluisalla tavalla.

”Kotionnellisuus-tutkimuksemme mukaan lauantai on suomalaisten suosikkipäivä. Lauantaina tyypillisesti vietämme myös eniten aikaa kotona, joten Kodin päivää on luontevaa viettää juuri lauantaina. Kodin päivää voi viettää ihan vain omasta rauhasta nauttien tai vaikka naapurin kanssa kahvitellen”, Johanna Otranen sanoo.

Asuntosäätiö kutsuu kaikki jakamaan Kodin päivän tunnelmia somessa tunnuksella #kodinpäivä.

Asuntosäätiön Kotionnellisuus-tutkimuksessa selvitettiin toista kertaa suomalaisten onnellisuuden lähteitä ja erityisesti kodin merkitystä onnellisuuteen. Elokuussa 2022 tehtyyn väestökattavaan tutkimukseen osallistui 1 068 vastaajaa, jotka edustavat 18–69-vuotiaita suomalaisia. Lisää tutkimustuloksia osoitteessa asuntosaatio.fi/kotionnellisuus

Säästötalkoot kotitalouksissa talvella 2022

Onko teilläkin kotona edessä jonkinlaiset säätötalkoot liittyen energiakrisiin? Vaatiiko se remonttia, ja peräti sitten remonttilainan hakemista. Remonttilaina saattaa olla monellekin tarpeen, joten on hyvä että niitä voi hakea yhdellä hakemuksella monesti eri paikasta – ja näin saada kilpailutuksen hoidettua entistä helpommin. Remontteja on tietenkin mahdollista tehdä myös omalla rahoituksella, mutta monesti remonttilainaa tarvitaan juuri silloin, kun oma talous ei anna periksi omalle rahoitukselle. Lainaa hakiessa on hyvä kuitenkin laskea hyvin, kuinka paljon tarvitsee rahoitusta. Rahoitusta on hyvä saada tarpeeksi, muttei kuitenkaan liikaa tarpeeseen nähden, sillä vaikka kuinka edullisen lainan saatkaan, liittyy sen takaisinmaksuun aina myös ne korot ja kulut – eli ota lainaa vain sen verran kun oikeasti tarvitset.

boho.fi

Vuokra-asumista Suomessa


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Kodin päivää vietetään lauantaina 8.10.”

Vastaa