Huonekalut ja sisustustuotteet verkkokaupasta suoraan kotiin

admin

Oletko jo siirtynyt siihen enemmistöön, joka ostaa tuotteita netistä suoraan kotiin? Vielä muutama vuosi sitten suomalaiset olivat selvästi esimerkiksi Ruotsia jäljessä netti- ja onlineostamisessa, mutta viime vuosia suomalaiset ovat menneet ruotsalaisten ohi ja ostamme vähän kaikkea online.

Homeroom on Ellos Groupin uusi huonekalujen ja kodinsisustuksen verkkokauppa. Trendejä, perinteitä ja laatua – aina hyvään hintaan.

Joskus muutamia vuosia sitten ajateltiin, että huonekalujen ostamiseen on mentävä liikkeeseen saakka, mutta nykyään ostetaan autojakin istumatta ja koeajamatta, joten miksei myös kaikenlaista kodin tavaraakin? Ja jos tuotteessa on jotain vikaa, aina voi palauttaa. Ja onhan se hyvä, että ison huonekalun voi tilata vaikka suoraan kotiin toimitettuna.

Homeroom ja kestävä kehitys

Kestävä kehitys on Homeroomille tärkeää. Haluamme, että voit tuntea ylpeyttä kodistasi. Ei vain siitä miltä se näyttää, vaan myös siitä, miten se vaikuttaa maailmaan. Tästä on kysymys kestävän kehityksen työssämme. Haluamme auttaa sinua tekemään hyviä valintoja ja pyrimme jatkuvasti parantamaan kaikkea aina tuotteiden materiaaleista, kuljetuksista ja pakkauksista lähtien sekä auttamaan asiakkaitamme huolehtimaan tuotteistaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kestävintä planeetallemme on se, että sinä asiakkaana ostat tuotteita, joista todella pidät ja joita haluat käyttää pitkään! Pahinta mitä voi tehdä on ostaa tuote, joka ei täytä sille asetettuja odotuksia. Tuote ei esimerkiksi tarjoa hyviä yöunia, tunnu mukavalta istua ja rentoutua tai ei inspiroi sinua.

Huolehdi tuotteistasi. Noudata hoito-ohjeita, jotta tuote kestää pitkään. Tietyt tuotteet, kuten puiset huonekalut, vaativat hieman enemmän hoitoa. Käsittele tuote oikealla hoitotuotteella oikealla tavalla. Ota yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää, me autamme sinua!

Kestävän kehityksen mukaiset tuotteet

Haluamme tarjota asiakkaillemme suuren valikoiman kestävän kehityksen mukaisia tuotteita, jotka ovat parempia ihmiselle ja ympäristölle. Pyrimme lisäämään kestävän kehityksen mukaisten tuotteiden osuutta kaikilta toimittajiltamme. Erilaiset sertifioinnit asettavat erilaisia vaatimuksia. Yhteistä kaikille tuotteille on se, että ne on tarkastettava ja niiden on täytettävä sertifiointien asettamat ehdot. Löydät tuotteen merkinnät ja/tai sertifioinnit sivustomme tuotetiedoista sekä tuotteesta, kun olet vastaanottanut sen. Alta voit lukea lisää kestävän kehityksen mukaisista tuotteistamme.

Ekologiset tekstiilit

GOTS - Global Organic Textil Standard

GOTS – Global Organic Textil Standard

Kansainvälinen ekologinen merkintä vaatteille ja tekstiileille, jotka täyttävät sekä sosiaaliset vaatimukset että ympäristövaatimukset. Standardin vaatimukset huomioivat koko arvoketjun raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen aina viljelystä, keräyksestä ja valmistelusta itse vaatteen valmistukseen. Tekstiilituotteessa tulee olla vähintään 70% ekologisia kuituja, jotta se voi saada GOTS-merkinnän.

boho.fi

Vuokra-asumista Suomessa


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa